Marina Badalona, present a la 51a edició del Saló Nàutic de Barcelona

  0

  29/09/2012 – Des de dimecres, i fins diumenge, el Port exposa els seus diferents productes i serveis per a embarcacions.

  Marina de Badalona participa un cop més al Saló Nàutic Internacional de Barcelona, en la seva edició número 51, que s’estrena en un nou escenari: de manera íntegra en el Port Vell.  El Port de Badalona presenta la seva oferta des de l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, de la qual és membre, que està situat en el Palau P2, Carrer C, estand C577. Marina Badalona posa sobre la taula del saló tres productes de característiques sostenibles i amb un cost força competitiu per atreure embarcacions: la marina seca, amb 67 places operatives, ampliables fins a 211; l’esplanada per a la hibernada, d’unes 50 places, i l’estada amb remolc, amb 94 unitats en el dic de recer i 38 sota el pont de Sant Lluc, més altres 30 que s’estan habilitant en el Moll de la Dàrsena de Ponent.

  D’aquesta forma, el Port suma unes 300 places d’oferta en sec, que afegides als 630 amarradors en aigua de les dues dàrsenes, el situen en una infraestructura capaç d’albergar 930 embarcacions i que superarà el miler quan el canal estigui operatiu.

   

  La societat també estarà present en el pavelló de Marina Tradicional amb l’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona, espai on obtenir informació sobre l’embarcació clàssica i realitzar un taller de corderia, activitat econòmica molt representativa a la ciutat.