Marquinhos lidera el Young Talent però la remuntada es queda a mig camí (2-2)

0
    32
    Manel Expósito

El Young Talent va tenir a toca els tres punts davant el Montcada. Tot i començar el matx molt coll amunt abans de superar el minut 30 (0-2), una gran reacció groga, amb Marquinhos al capdavant, va igualar el marcador tot just abans del descans.

El davanter badaloní va transformar les dues dianes i al darrer minut de la primera part va estavellar una pilota al pal, amb el porter montcadenc ja superat. El marcador a la represa no es va moure i el conjunt de Ricardo Parra va sumar un punt agredolç. Els de Sant Roc es mantenen en posicions de descens. Aquest dissabte a les 17:45h els badalonins es desplacen al camp del CP Sarrià.

Per la seva part, la Unificació Llefià va caure per la mínima al camp del Parc (2-1) i acumulen d’aquesta manera la tercera desfeta seguida. La permanència encara no és matemàtica. El Turó de la Peira visita Llefià diumenge a les 12.00 hores. Un esglaó per sota, el Lloreda va caure al camp del líder, el Molinos (2-0), i el Pere Gol davant el Santvicentí (4-2).

A Quarta Catalana, el Bufalà va sumar els tres punts després de retirar-se el Montornès (0-3) i el Pere Gol B va perdre versus Argentona B (3-2).