Massa càstig

0
    54
    f8f228d9-bcda-44ec-9347-faf1fed882d2.JPG

09/12/2018 – El Badalona paga molt cara la manca d’encert i cau a casa davant el Barça B. L’equip escapulat surt amb moltes precaucions defensives, però acaba abocat a l’atac.

Les absències de Carbó i Albarrán no van variar el dibuix tàctic de Calderé: el 5-3-2 és innegociable. El Badalona, però, es va parar amb moltes precaucions i li va regalar la pilota al Barça. Amb tot, els blaugrana, vestits de groc, no van arribar amb perill a Morales fins que la defensa escapulada no va fallar. I en la primera part ho va fer dos cops, amb un resultat fatal.

En el minut 16, Araujo va signar el 0-1 en rematar des de molt a prop una acció a pilota aturada que la poblada defensa badalonista havia de refusar. I en el 33, Ballou va fer el 0-2 aprofitant un mal refús de Nana, just en l’acció següent d’una clara oportuniutat d’Aly en la porteria del filial del Barça.

Amb 0-2 en contra, el Badalona va canviar la cara després del descans. Valents i decidits, els jugadors de Calderé van buscar la porteria de Carevic i van generar un gran nombre d’oportunitats. Natalio, Iván Agudo i Chaco van poder marcar, però qui ho va fer va ser l’inesgotable Robert Simón, en el minut 71, amb una rematada creuada.

Les ocasions es van succeir, també en l’àrea del Badalona, on Morales es va mostrar imbatible, però el marcador no es va moure.

Fitxa tècnica

CF Badalona: Morales; Robert Simón, Robusté, Estellés, Moyano, Escudero (Giva, 51′); Aly (Iván Agudo, 64′) Nana, Boniquet (Sergi Garcia, 71′); Natalio i Chacopino.

Barcelona B: Carevic, Wague, Araujo, Chumi, Guillem, Oriol Busquets, Carles Pérez (Cuenca, 90′), Riqui Puig, Mujica, Collado i Ballou (McGuane, 76′).

Gols: 0-1, Araujo (18′); 0-2, Ballou (33′); 1-2, Robert Simón (71′).

Àrbitre: Carlos Carbonell (valencià). TG: Estellès, Moyano, Ballou, Guillem i Giva. TV: Calderé.

Públic: 2018 espectadors.