Massa Vedruna Gràcia per la Minguella B (55 a 75)

0
    27
    x publicar.JPG

15/10/2013
    Els de Barcelona van imposar el seu joc físic contra una Minguella B que va pagar una mala sortida però va aprofitar la resta de minuts per seguir creixent

El sènior b de la Minguella encara no es va poder estrenar a la 2a catalana i va tornar a caure a casa contra el Vedruna Gràcia per 55 a 75

Com s'ha repetit en altres partits, els blaus van pagar un mal inici i ja van haver de jugar a remolc durant tot el partit
    Cal dir però, que al davant hi havia el Vedruna Gràcia, un conjunt que juga com un equip, ataca i defensa en bloc i que es va aixecar a animar cada una de les cistelles fins i tot quan guanyaven de 25.

La bona sortida dels barcelonins va anul·lar als de Francesc Pàez, que a l'equador del 1r quart ja perdien per 9 (2 a 11).
    Només Selop trobava alguna solució en atac per tancar el quart ja amb una diferència molt difícil de recuperar (8 a 26).

Res va canviar a l'inici del 2n període, en que el Vedruna Gràcia va arribar a aconseguir un avantatge de 27 punts (12 a 39 min 14). La Minguella B es va posar en zona, que tot i que al principi va ser un forat, poc a poc es va ajustar per veure els millors minuts de la temporada dels de Casagemes
    Així, en els 3 últims minuts de quart els locals van etzibar un 9 a 0 per tornar a agafar aire (21 a 39).

A la represa, els 2 equips van intentar imposar un joc encara més dur, però novament va ser el Vedruna el que en va sortir beneficiat i la Minguella B va rebre massa càstig amb una tècnica poc merescuda (27 a 52).

Tot i això, els blaus eren conscients que cada minut jugat a la lliga els ajudaria pel proper partit, i mai van deixar de treballar per competir fins l'últim segon
    Encara que els de Barcelona van arribar a marxar de 25 punts, la Minguella va ser més regular que en altres finals de partit i va mantenir la diferència fins els 20 finals.

El proper partit de la Minguella B serà ja contra un equip de la seva lliga i de la seva edat: el Montgat B. El partit es jugarà dissabte a les 17:45 al Pla de la Concòrdia de Montgat.