Màxima participació en el 29è Concurs de Paelles de Canyet

  0
  34
  DSC_4129.JPG

  03/10/2016 – Enguany han participat més de 25 paelles d’arreu de la ciutat amb diversos sabors i creativitat.

  Enguany la 29a edició del Concurs de Paelles de Canyet i l’11è Memorial Francesc Güell, que organitza l’associació de veïns, ha superat les seves perspectives amb la participació de més de 25 paelles d’arreu de la ciutat.

   

  Des de bon matí començaven a arribar els primers participants de tots els barris de Badalona. Primer posar la llenya i encendre el foc, i a poc a poc introduir els ingredients a la paella. Any rere any no falta l’originalitat i la creativitat de les colles d’amics i familiars que participen i enguany s’ha vist paelles representant a la nedadora badalonina Mireia Belmonte, a la seva recepció a la plaça de la Vila i també als refugiats que arriben a Europa pel Mar Mediterrani. Però el que més ha valorat el jurat, format per restauradors de Badalona, ha estat el sabor i la textura de cada paella. Després de les seves elaboracions, més de 500 persones van aplegar a la plaça Mas Felip per degustar-les en bona companyia i gaudir d’una jornada lúdica.

   

  Recordar que aquesta festa es va iniciar l’any 1987 quan un grup d’amics del barri de Canyet van proposar realitzar unes paelles sense anar molt lluny, fins que es va arribar a consolidar i avui en dia participen veïns i veïnes de tots els barris de Badalona.