Menarini incrementa en un 60% la seva donació al Banc d’Aliments de Barcelona amb més de 3.000 kg

  0

  Menarini España ha recaptat un total de 3.236 kg d’aliments bàsics que seran donats a famílies en situació de pobresa a través del Banc d’Aliments de Barcelona. En aquest quart any de col·laboració de la companyia amb la Fundació, els empleats i empleades de Menarini han aconseguit batre el seu propi rècord en la recollida d’aliments, a través d’una campanya que té com a objectiu pal·liar la situació excepcional que afronta la societat arran de la pandèmia per Covid-19.

  Sota el lema “La fam no fa vacances” la iniciativa ha posat el focus en la donació d’aliments en els períodes en què els que la Fundació té més dèficit de productes, per a poder sensibilitzar així a tota la ciutadania sobre la realitat que viuen moltes famílies espanyoles. Aquesta emergència social sense precedents ha provocat l’increment en un 40% de la població que es troba en situació de precarietat alimentària, i la plantilla de Menarini ha respost amb una donació que supera el 60% respecte als anys anteriors.

  Els treballadors i treballadores de Menarini han donat 1.736 kg d’aliments i la companyia ha aportat altres 1.500 kg, fins a superar les tres tones d’aliments. L’objectiu ha estat superar la quantitat recaptada en anys anteriors, la qual cosa s’ha aconseguit amb escreix després dels 1.152 kg aconseguits en 2016, els 1.984 obtinguts en 2017 i els 2.000 del passat any 2019.

  L’acte de lliurament d’aquesta recaptació ha tingut lloc en la seu del Banc d’Aliments de Barcelona i en el mateix han estat presents Ignacio González, director general de Menarini España i Roser Brutau i Basté, presidenta del Banc d’Aliments de Barcelona.

  Aquesta donació se suma a les diferents accions que ha dut a terme la companyia amb motiu de la pandèmia que travessem. Entre elles cal destacar el finançament extraordinari de projectes de recerca sobre el SARS-*CoV-2, a través de la donació de 70.000 euros a l’Institut de Salut Carles III i la mateixa quantitat a la iniciativa #YoMeCorono. A més, Menarini ha donat al Ministeri de Sanitat, a través de Menarini Diagnostics, 17.000 tests de diagnòstic ràpid per a ajudar en el garbellat de la població i ha signat un acord de col·laboració amb l’ONG Banc Farmacèutic per a ajudar en la distribució de medicaments a les persones majors, a més d’efectuar a l’entitat una donació de 10.000 euros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí