Menarini recull més de 200 regals per menors en risc d’exclusió social

  0

  El Grup Menarini ha reunit més de 200 regals que aniran destinats a nens i nenes en situación d’exclusió social, en una campanya sota el nom “Un somriure per Nadal” impulsada per l’ONG Cooperación Internacional.

  Els 350 treballadors i treballadores de Menarini a Badalona han col·laborat en aquesta activitat solidària, desenvolupada entre el 3 i el 20 de desembre. A la seu de la companyia es va instal·lar un arbre de Nadal, amb una sèrie de boles que portaven una targeta, en les que constava el nom i edat de nens i nenes als quals anirien destinats els regals. Cadascun dels empleats agafava uan d’aquestes boles, deixant el regal comprat amb la targeta sota el mateix arbre. L’ONG ha estat l’encarregada de recollir tots aquests regals.

  L’acte de recollida d’aquests regals ha tingut lloc aquest mateix dijous. El Director General de la companyia Salvador Bosch ha volgut destacar la participació altruista de tota la plantilla, i el desig de Menarini que “l’emoció del Nadal arribi als més petits, per dibuixar-los un somriure el de les seves famílies”. Per la seva banda, el Director General de l’ONG Cooperación Internacional Rafael Herráiz, ha agraït “la cooperació de Menarini i els seus empleats de forma desinteressada per aconseguir que nens i nenes en situació puguin tenir un somriure durant aquests Nadal

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí