Més Blues & Ritmes a la 31a edició del Festival

  0
  87

  El Festival Blues & Ritmes de Badalona torna del 13 al 28 de març a la ciutat amb cinc concerts amb una forta presència femenina. La cantant britànica P.P. Arnold serà l’encarregada d’inaugurar el festival el divendres 13 de març, a les 20.30 hores, amb un concert d’entrada lliure al Teatre Principal.

  P.P. Arnold debuta a Catalunya per presentar el seu primer disc com a solista amb The New Adventures Of… un disc de retorn als seus clàssics de pur soul pop 60’s que la van enaltir a ser la primera dama del british soul. P.P. Arnold és una de les cantants més estimades de l’Anglaterra sixties, una artista que va aterrar l’any 1966 a Londres com a corista d’Ike & Tina Turner i va acabar sortint de gira amb The Who, The Kinks, David Bowie i Roger Walters.

  El Teatre Principal serà l’escenari escollit, també, el dissabte 21 de març, pels tres germans britànics – Kitty, Daisy i Lewis – que arriben a Badalona acompanyats d’una llegenda jamaicana, el trompetista Eddie “Tan Tan” Thornton, de convidat. La cantautora i guitarrista vigatana, Joana Serrat, amb la banda The Great Canyoners, presentaran el seu darrer treball Dripping Springs el pròxim diumenge 22 de març, a les 19 hores, al mateix escenari i, on també arribarà, el divendres 27 de marça les 20.30 hores, des de Nova Orleans, l’estatunidenca d’arrels haitianes, Leyla McCalla, debuta a Catalunya amb el seu disc Capitalist Blues.

  El colofó final del festival serà el debut en solitari a Europa del pianista de Tom Petty & The Heartbreakers, Benmont Tench, el dissabte 28 de març, a les 20.30 hores, al Teatre Zorrilla.

  Blues & Ritmes

  El Blues & Ritmes va ser un dels primers festivals de la península a programar blues i músiques del món. Eclèctic per definició, el festival dóna cabuda a tota mena d’estils, des del soul al blues, passant per l’anomenada world music, amb una atenció a les músiques d’arrels i les sonoritats afroamericanes. Avui és un dels festivals amb més prestigi de l’Estat en aquests estils musicals i en el seu currículum d’actuacions, primer al parc de Can Solei i després als teatres Zorrilla i Principal de Badalona, hi figuren artistes com Albert King, Screamin’ Jay Hawkins, George Clinton, Booker T & The MGS, Rosanne Cash i Randy Newman.

  Entrades

  Les entrades dels concerts estan a la venda a les taquilles del Teatre Zorrilla en l’horari habitual (dijous, divendres i dissabtes de 18 a 20.30 hores) i online a través de la pàgina web del Teatre Zorrilla – Centre d’Arts Escèniques de Badalona www.teatrezorrilla.cat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí