Més de 10.000 visiten el 21è Mercat Solidari de Badalona

  0
  38

  “Estem molt agraïts a totes les persones que han visitat i comprat durant aquestes setmanes al Mercat Solidari per la Diferent Capacitat”. Així expressaven la seva satisfacció i agraïment els responsables de les entitats coorganitzadores, la Fundació Sique i la Fundació Badalona Capaç, després que el passat 2 de juny tanques les portes aquest ja tradicional esdeveniment.

  La ciutadania de Badalona ha respost un any més a aquesta cita anual. Més de 10.000 persones van visitar el Mercat Solidari i van realitzar compres, els imports dels quals van destinats íntegrament a fer possible que ambdues entitats desenvolupin projectes i serveis destinats a més de 600 persones amb diferent capacitat intel·lectual, majoritàriament residents a la ciutat de Badalona.

   

  Al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual

  La Fundació Sique i la Fundació Badalona Capaç ofereixen serveis a persones amb discapacitat intel·lectual, amb l’objectiu d’integrar-les a la societat i millorar-ne l’autonomia, el benestar i la qualitat de vida.

  El Mercat Solidari és una injecció econòmica i moral de primer ordre per a ambdues entitats, ja que és un dels principals pilars econòmics que permeten la subsistència i el manteniment dels serveis que ofereixen a més de 600 persones amb discapacitat intel·lectual, principalment residents a Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí