Més de 150 persones realitzen la Cursa d’Orientació Solidària

  0
  20
  Cursa Orientacio.jpg

  23/11/2018 – Una iniciativa per millorar el treball comunitari a La Salut.

   

  El passat diumenge 18 de novembre, la plaça Antonio Machado es va omplir de més de 150 persones per participar en la primera Cursa d'Orientació Solidària, organitzada per la Fundació Salut Alta, i amb l'ajuda del Club d'Orientació de Catalunya.

   

  Els participants comptaven amb unes indicacions i un mapa que implicava a recórrer quasi tres hores per diferents barris en cerca de més de 30 fites. Mentrestant, els més petits va tenir l'oportunitat d'aproximar-se a les curses d'orientació a través del circuit adaptat Correxic.

   

  Amb el lema 'Mou-te per la Salut Alta', l'entitat organitzava la cursa amb dos objectius. "Treballem en una zona molt propera per a tots i totes, però invisible als ulls de la gran majoria, fins i tot de l'administració, comenta la directora de la Fundació Salut Alta, Maria Nadeu.

   

  2.830 euros

   

  D'altra banda, l'entitat també es proposava un objectiu econòmic, recaptant fons per les activitats comunitàries previstes per aquest curs. En aquest sentit, fins al moment s'han assolit 2.830 euros i es preveu arribar a l'objectiu dels 4.000 euros, a través de les donacions.

   

  Des de la fundació es valora molt positiu el resultat d'aquesta primera edició que ha comptat amb uns participants i voluntariat entregats per la causa, amb una energia, participació i implicació tan gran que ni la pluja va ser impediment per gaudir del matí i del barri de La Salut.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí