Més de 150 vehicles participen a la “Pomar Classic”, una trobada d’amants dels vehicles clàssics

  0

  Es va celebrar al Polígon Industrial Les Guixeres de Badalona

  Bubo Sports, Club esportiu sense ànim de lucre que crea esdeveniments esportius a Badalona, ha organitzat la “Pomar Classic” al Polígon Industrial Les Guixeres de Badalona. Aquesta trobada dels amants dels vehicles clàssics es va celebrar el passat diumenge 27 de novembre i va rebre més de 150 vehicles d’arreu de Catalunya.

  Diuen que allò antic sempre és millor i de ben segur que els assistents hi estaven d’acord. “Mira, jo de petit anava amb la meva família en aquest cotxe” explicava emocionat un dels assistents al seu fill mentre es miren un dels cotxes aparcats. Més que una fira o una exposició, l’esdeveniment s’havia convertit en un gran punt de trobada, un fòrum per compartir vivències, anècdotes o temes tècnics dels cotxes i motos de cadascun dels assistents. En un dels cotxes hi ha un cartell que hi posa “No tocar el vehiculo”. El cartell només hi és en aquest cotxe, però, a jutjar pels comentaris tècnics del personal, ningú hauria tocat sense permís cap dels vehicles. “Les persones que assisteixen a l’acte saben quin valor tenen aquests vehicles” explica en Miguel Artero, un dels organitzadors de l’acte. “Una peça d’aquests cotxes et pot costar molts diners, però és que n’hi ha moltes que no les pots ni trobar avui dia. Són peces de col·leccionista que ja no fan recanvis”.

  Carreres i “botellots”

  Fa uns mesos, diversos veïns de la zona de Pomar denuncien la presència de carreres de cotxes al Polígon Industrial Les Guixeres. La pràctica s’ha reprès després que abans de la pandèmia fos ja una constant en aquest espai. Les carreres, a vegades, als caps de setmana també van acompanyades d’episodis de “botellot” que deixen malmesa la zona. Artero també parla d’aquests incidents relacionats amb l’espai en el qual han organitzat l’esdeveniment: “Volem que Badalona es deixi de conèixer pels contenidors cremats, els robatoris o els “botellots” i es comenci a recordar per esdeveniments com aquests”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí