Més de 180 botigues obriran durant la 2a Badalona Shopping Night

  0
  badalona shopping night.jpg

  30/04/2014 – Se celebrarà aquest dissabte 3 de maig, de 20.30h fins a la mtijanit, on les botigues oferiran diverses activitats dins i fora dels seus establiments. Com a novetat d'enguany, el Mercat Maignon oferirà tastets gastronòmics i diverses activitats.

  Aquest dissabte, 3 de maig, se celebrarà la segona edició de la Badalona Shopping en què les botigues del centre de la ciutat obriran des de les 20.30 hores fins a la mitjanit i oferiran diverses activitats dins i fora dels seus establiments.

   

  Un espectacular posada en escena d’un nou Flashmob, dirigit per Maribel del Pino i la representació a càrrec de les principals escoles de dansa de la ciutat, donarà el tret de sortida a l’oferta d’avantatges comercials diversos, així com activitats lúdiques, artístiques i gastronòmiques que oferiran més de 180 botigues fins a les 12 de la  nit. Com a novetat d’enguany, el Mercat Maignon obrirà les seves portes per oferir tastets gastronòmics i diverses activitats.

   

  També, els visitants podran gaudir de descomptes exclusius tant als establiments com al carrer. Les activitats s’instal·laran al carrer Canonge Baranera cantonada amb el carrer d’en Prim, al carrer de Francesc Layret i a la plaça de Maignon. A l’escenari de la plaça de la Vila hi haurà sortejos especials i activitats artístiques, com ara música salsa a les 23.45h, una desfilada a la mitjanit i a les 00.30h, ball amb l’Orquestra Nevada’s.

   

  Aquest any, la Shopping Night tindrà una cançó pròpia i una passarel·la virtual. Destacar que el padrí d’enguany és el dissenyador de la passarel·la 080 i Premi al Millor Dissenyador Jove d’Espanya, Guillem Rodríguez.

   

  L’organització, que està formada per l’Associació de Comerç BadaCentre i Centre Comerç Badalona, destaca que la implicació dels comerciants en aquesta iniciativa “demostra i confirma que la ciutat té un entramat comercial potent, creatiu, singular i professionalitzat que generen bàsicament les empreses familiars”.