Més de 3.000 corredors faran realitat la 5a BDN Running

  0
  51
  BDN Running.JPG

  18/03/2016 – Badalona acull aquest diumenge la 5a BDN Running que està formada per un circuit de 10 quilòmetres.

  Badalona tornarà a omplir-se de corredors aquest diumenge, 20 de març, gràcies a la cinquena edició de la BDN Running.

   

  Amb un circuit de 10 quilòmetres pla i ràpid, la cursa està pensada per fer marques personals a la vegada que es recorren els llocs més emblemàtics de la ciutat. Així, més de 3.000 corredors faran un total de 4Km de costa i passaran per la Rambla, el pont del Petroli, el Port i el parc de Ca l'Arnús, entre altres. La sortida, a les 9.30h, i l'arribada tindran lloc a la rambla del Gorg.

   

  La BDN Running, a més, té caràcter solidari, al ser un homenatge a l'atleta badaloní Luis Condón, que va morir ara fa cinc anys de leucèmia. En aquest sentit, un euro de cada inscripció es destina a la Fundació Josep Carreras. D'altra banda, la cursa també col·labora amb el Projecte Home fent que persones en tractament per addicions participin en taques logístiques i de suport a la prova.

   

  Recordar que un dia abans de la prova, el dissabte 19 de març d'11 a 19h, el Centre Cultural l'Escorxador serà l'espai de la Fira del Corredor, on els atletes podran recollir el seu dorsal, samarreta i bossa. A més que hi haurà disponible els útlims 100 dorsals per aquells que encara es volen inscriure.