Més de 300 persones assisteixen al concert ‘Vida, la música que ens acompanya’ pels 75 anys de PFB Serveis Funeraris

  0
  24.11.2022, Badalona Acte de clausura del 75è aniversari de PFB, al Teatre Zorrilla. foto: Jordi Play

  PFB Serveis Funeraris fa un homenatge a la vida a través de la música i la dansa en la clausura del seu 75è aniversari

  PFB Serveis Funeraris ha clausurat l’any del 75è aniversari de la seva fundació amb el concert ‘Vida, la música que ens acompanya’. L’empresa badalonina ha volgut commemorar d’una manera especial els difunts a través de la música i la dansa i va reunir més de 300 persones al Teatre Zorrilla de Badalona.

  24.11.2022, Badalona
  Acte de clausura del 75è aniversari de PFB, al Teatre Zorrilla.
  foto: Jordi Play

  L’esdeveniment, que va tenir lloc el passat dijous 24 de novembre al vespre, va comptar amb la participació d’Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris, qui va estar acompanyada d’Àlex Montornès, primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID de l’Ajuntament de Badalona, així com d’altres personalitats de l’àmbit polític, social i cultural de la ciutat i els diversos municipis on PFB presta servei a les comarques del Barcelonès, Maresme i Baix Llobregat. També hi van assistir l’equip directiu de PFB i diversos col·laboradors de l’empresa, així com els representants del sector funerari català.

  D’una banda, en els parlaments d’obertura del concert, des de PFB, Ana Gassió va remarcar la l’evolució de la companyia en aquests 75 anys des de la seva constitució, així com la vocació de servei que li ha permès consolidar-se i créixer, sempre posant al centre de tot l’acompanyament a les persones, a través d’un tracte humà, proper i professional. Per la seva banda, l primer tinent d’Alcaldia de Badalona, Àlex Montornès, va agrair la tasca de PFB durant totes aquestes dècades a la ciutat i va posar en relleu la qualitat del servei essencial que l’empresa du a terme.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí