Més d’una trentena de locals participen a la 3a Ruta de la Tapa

  0
  37
  tapas.JPG

  09/07/2015 – Badalona viurà a partir d’aquest divendres i fins al diumenge 19 de juliol la 3a Ruta de la Tapa, organitzada per San Miguel, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i la Federación Española de Hostelería. 

  Badalona viurà a partir d’aquest divendres i fins al diumenge 19 de juliol la 3a Ruta de la Tapa, organitzada per San Miguel, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i la Federación Española de Hostelería. Enguany hi participen 34 establiments repartits pels diferents barris de la ciutat, que pretenen mostrar la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica local. Pel preu de 2,5 euros, els veïns i turistes podran gaudir d’alguna de les 34 tapes que serviran els diferents locals participants i una ampolla de cervesa.

   

  Una edició més, els clients tindran la darrera paraula a l’hora d’escollir el seu plat favorit. Ho podran fer a través de la web Estamos de Tapas, on podran consultar el llistat complet de tapes i establiments i valorar-les d’un a cinc punts. La millor valorada obtindrà una distinció. Durant nou dies, els diferents bars i restaurants oferiran des de tapes elaborades amb embotits, fins a plats formats per marisc, passant per sandvitxos i minientrepans d’allò més creatius, salmorejo i cassoletes amb ingredients diferents.