Més punts de recollida per protegir els vianants del Centre i Dalt la Vila

  0

  Un repartidor d’Amazon explica la seva experiència al volant

  Amazon és, segurament, una de les empreses de serveis que més utilitzem tots plegats en el nostre dia a dia. Avui us acostem el testimoni d’un repartidor de l’empresa que ha treballat a Badalona i que ha decidit compartir la seva experiència conduint pel Centre i Dalt de la Vila, dies abans de deixar la feina. A través de Twitter, @lordzarek narra com és la convivència entre els vianants i les furgonetes dels repartidors, i demana que s’incrementin els Lockers, o punts de recollida, per evitar situacions de perill.

  L’APP d’Amazon d’entrega de paquets / Foto: @lordzarek

  En una sola jornada, un repartidor d’Amazon pot repartir al voltant de 50 paquets entre carrers com Lleó, Arnús, Soledat, Pietat, carrer del Mar, Sant Llorenç, Cadis, Santa Madrona, Sant Miquel, Sant Pere o Canonge Baranera. Sobretot els caps de setmana, la majoria d’aquests carrers són de domini exclusiu dels vianants, i això suposa un problema per a “tots”, tant pels veïns i veïnes, com pel treballador. El repartidor explica que, la solució d’aparcar la furgoneta fora del nucli conflictiu i fer el repartiment a peu “és inviable”, ja que molts paquets són pesats, de mida “XL” i caldria fer “mil viatges”.

  Més punts de recollida

  Per altra banda, l’APP d’Amazon està pensada per calcular el temps de les entregues en cotxe, no a peu. “A vegades és millor acumular 4 o 5 paquets i repartir-los a peu. És més temps, però tranquil·litza el fet de no molestar amb la furgoneta”, explicava el repartidor a Twitter. Cal tenir en compte que el 95% de les adreces d’entrega són al domicili del client i que, en molts casos, quan el repartidor hi va no hi troba ningú. “Estem obligats a fer una segona volta”, relata. El repartidor es queixa que envair espais per a vianants amb furgonetes resulta agressiu i perillós, i es podria evitar incrementant els punts de recollida d’Amazon, encara que el client hagués de baixar al carrer i caminar una mica.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí