Miguel Ángel Sánchez: “Presentarem l’entrenador dilluns que ve”

  0
  Miguel Ángel Sánchez / Foto: Eloy Molina.

  L’hora de tancament d’aquest diari ens fa conversar amb el president del CF Badalona quan encara no s’ha decidit qui serà l’entrenador que dirigeixi l’equip escapulat la pròxima temporada. Molts són els noms que han sonat les últimes setmanes, l’escollit es coneixerà en les pròximes hores.

  – Quina valoració fa de la temporada 2018-19, en l’àmbit esportiu?
  – En la darrera temporada hem ofert dues versions ben diferents. D’una banda, en la tornada a la nostra banqueta de Ramon Calderé, tot i l’esforç i la professionalitat que va demostrar, l’equip no va respondre com s’esperava. A partir del mes de gener, l’arribada de dos futbolistes com Néstor Albiach i Valentin, i l’entrada d’un nou cos tècnic dirigit per Juanjo Garcia, van donar un resultat molt bo. Ens vam classificar per a la copa i vam estar a punt de ficar-nos al play off.

  – Si és així, perquè van decidir que no continués Juanjo Garcia?
  – Entenem que Juanjo Garcia és un gran entrenador i un gran professional. Ho ha demostrat aquesta última temporada. No obstant això, pel procediment de transformació en societat anònima esportiva en què estem immersos, no podem oferir-li garanties de continuïtat com a entrenador del primer equip. Per això continua la seva tasca anterior, a la Fundació Futbol Badalona.

  – Està content de la gestió del club en l’àmbit social?
  – En general, faig una bona valoració. Crec que hem dut a terme una bona feina: aules formatives, campanyes solidàries, sinergies amb escoles de la ciutat per tal de promoure l’esport entre els més joves…

  – Quina és la situació actual de la conversió a SAE?
  – Segueix el seu curs. Hem previst de convocar assemblea de socis a principis de setembre, per tal d’explicar la proposta de capital mínim i els diferents projectes que se’ns han presentat.

  – Quan es coneixerà el nom de l’entrenador de la pròxima temporada?
  – Hem previst de presentar el nou cos tècnic el pròxim dilluns, 8 de juliol. En aquest moment, estem acabant de decidir i de concretar.

  – Quan començarà la pretemporada?
  – El dilluns 22 de juliol.

  – Quins jugadors formen part de la plantilla a hores d’ara?
  – Set, en total. A més de Robusté, Moyano i Valentín i els renovats Robert Simón. També el primer fitxatge d’enguany, Hugo, així com Adri Diaz i Giva, que es reincorporaran perquè tenen contracte en vigor.

  – Quina pena la marxa de Néstor d’Albiach…
  – Sempre vam deixar molt clar que Néstor Albiach era un jugador de primera divisió d’una lliga com la de Txèquia. Vam fer una molt bona gestió, perquè pugues jugar amb nosaltres aquests sis mesos. Sempre vam saber que el jugador marxaria en acabar la temporada. Finalment, les propostes econòmiques que va tenir van ser superiors als 150.000 euros per any.

  – Com va la relació amb l’Ajuntament?
  – Ja en el seu mandat anterior, abans de les eleccions, el nou govern municipal va complir amb tot el que havíem signat en la seva legislatura. De moment, estem molt contents amb la relació que tenim i amb la voluntat que mostren.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí