Milers de badalonins reben al carrer els Reis Mags i la seva cavalcada de la imaginació

  0
  20170105_174443.jpg

  06/01/2017 – Ses Majestats van arribar al Pont del Petroli, com l'any passat; hi van participar més de 600 persones.

  Milers de badalonins i badalonines han tornat a sortir aquest 5 de gener al carrer per rebre els Reis Mags, que van arribar aquest dijous per mar i van desembarcar al Pont del Petroli. Ses Majestats van ser traslladats a bord del 'Far de Barcelona', un vaixell construït a Noruega a finals del segle XIX, des del qual van pujar al Pont amb l'ajuda dels clubs de rem de la ciutat.

   

  Melcior, Gaspar i Baltasar van ser rebuts per les autoritats municipals al passeig Marítim, on l'alcaldessa Dolors Sabater i el rei blanc van pronunciar uns parlaments que no van voler oblidar els valors i la situació dels refugiats. Arran de mar ja esperaven centenars de famílies.

   

  Posteriorment van ser traslladats fins a Llefià, des d'on va iniciar la Cavalcada 2017, pocs minuts passades les 18.30h. Al voltant del món de la imaginació, la cavalcada dirigida artísticament per Jaume Navarro va comptar amb un munt de personatges:ballarines, malabaristes, carters, dinosaures, mascotes fantàstiques i els 'turnemi', uns personatges màgics que van interactuar amb el públic constantment.

   

  A les tres carrosses reials se li sumaven les carrosses del carbó i les dolces, situades al final de la cavalcada, igual que l'any passat, per facilitar la marxa, brindar l'oportunitat de gaudir de totes les carrosses i evitar riscos. Es van llançar cinc tones de caramels aptes per a celiacs.

   

  El cavalcada va avançar sense gaires inconvenients organitzatius ni retards accentuats. Abans de les 9 de la nit, la cavalcada deixava enrere la plaça de la Vila i entrava al carrer Prim, últim tram del recorregut. Més de 600 persones van formar part de l'organització, moltes d'elles voluntàries.