Minnesota agafa velocitat de creuer (85-79)

0
    27

15/07/2015 – L’equip de la badalonina Anna Cruz afiança el seu lideratge a la WNBA amb un treballat triomf a la pista de Connecticut.

Anna Cruz continua agafant rodatge amb la seva nova franquícia. Després de debutar amb derrota, la base badalonina ja acumula dos triomfs consecutius. L’últim el va aconseguir ahir a la pista de Connecticut Sun.

Les Lynx haurien de remuntar després de tancar el primer quart a tres punts de distància de les seves rivals (19-16). Gràcies a una gran transició ràpida finalitzada per Seimone Augustus sobre la botzina, l’equip de Minneapolis podria marxar al vestidor amb un petit avantatge (40-42).

L’inici del tercer quart somriuria clarament a les Lynx, les quals arribarien a tenir un avantatge de 14 punts (46-60). Quan semblava que el partit estava sentenciat, un parcial espectacular de 17 a 2 capgiraria el guió del matx.

Amb un triple de Shekinna Stricklen, Connecticut tornaria a liderar (63-62), però llavors Moore i Augustus farien un pas endavant per anotar 14 punts consecutius i donar un nou avantatge a Minnesota (72-76).

Els tirs lliures acabarien sent claus per les visitants a l’hora d’assegurar el triomf. Maya Moore tornaria a ser decisiva, amb 27 punts, 7 rebots i 5 assistències. Anna Cruz, per la seva part, disputaria el darrer tram del matx, aconseguint 7 punts (3/6 en tirs) i 2 rebots en 18 minuts a pista.

Les Lynx es mantenen en primera posició en la conferència Oest de la WNBA (10/3). Divendres, l’equip de Cruz rebrà al Target Center al líder de la conferència Est: Chicago Sky (8/5).