Miralles: “Ens tornarem a aixecar i punt. La vida és això”

  0
  22
  1415_JOV-FCB (18).jpg

  15/02/2015 – El pivot de la Penya ha parlat després de caure contra el FC Barcelona a l’Olímpic (61-99), deixant clar que cal oblidar la derrota com més aviat millor.

   

  Aprendre la lliçó i fer net de seguida. Aquest és l’aprenentatge que ha de dur a terme la plantilla del FIATC Joventut, diagnòstic proposat per un Albert Miralles que parla amb tota la seva experiència com a principal aval.

   

  “Estem fotuts. No hem estat al nivell i tampoc hem sabut jugar contra un gran equip com el Barça. Cal felicitar al rival, però tenint clar que nosaltres no hem pogut donar la cara”, recalcava Albert Miralles després del duel.

   

  L’interior de la Penya, però, ha volgut fer un crit d’esperança. “La vida continua. Avui alguns dormirem bastant malament, però demà cal fer net i tornar al màxim. Ens hem guanyat la Copa a pols i tenim molta il·lusió dipositada en aquesta competició”, ha recordat Miralles.

   

  Segons el pivot, “la temporada és molt llarga” i “ara és quan cal ser més professional que mai”. “Ha estat un bon KO tècnic, però dels que no s’aixequen, després no se’n diu res. Nosaltres ens tornarem a aixecar i punt. La vida és això”, deia amb contundència Miralles.

   

  Repassant les claus de la desfeta, el jugador de la Penya destacava com l’equip de Salva Maldonado no havia tingut rebot, en part a causa de l’encert del rival. “El Barça ho ha ficat tot, amb un 60 per cent d’encert en triples. Històric, diria. Ells anotaven en quasi cada possessió”, comentava Albert Miralles.

   

  L’interior del FIATC Joventut explicava quina sensació havia experimentat a pista. “Hem caigut en un pou que es feia cada vegada més fons. Això a vegades succeeix, però personalment no m’havia passat amb aquesta intensitat”, declarava Miralles.

   

  Sobre el parquet de l’Olímpic “s’ha vist a un equip amb una confiança total i a un altre que l’ha anat perdent”.

   

  De cara a la Copa del Rei, la Penya ha de “deixar de banda aquest partit i entrenar amb el cap net per preparar a consciència el duel contra l’Herbalife”. Miralles, igual que la resta dels seus companys, vol somiar al Gran Canaria Arena.