Miralles: “Estàvem esperant aquest partit des de fa molt de temps”

  0
  45
  miralles.jpg
  02/02/2014
  El pivot ha confessat que l'equip tenia ganes de treure's l'espineta del 1r partit de temporada

  El pivot del FIATC Joventut, Albert Miralles, ha analitzat la victòria d'aquest matí contra La Bruixa d'Or Manresa, "un partit que estàvem esperant des de fa molt de temps". 

  L'interior barceloní ha confirmat que "els hi teníem moltes ganes" i ha recordat que "ells són un equip molt perillós que venia d'aconseguir victòries molt importants i nosaltres no els hi volíem donar vida". 

  El jugador sorgit de planter ha destacat l'encert exterior de Shurna i Suàrez, però per sobre de tot ha remarcat la feina al darrere. "Obrir el camp és una necessitat per nosaltres i avui els 4's han estat molt encertats", ha apuntat Miralles "i defensivament no els hem deixat fer el seu joc".

  El pivot verd-i-negre també ha parlat de l'assistència màgica que ha donat a Shurna al 1r quart. "M'agradaria que sortís al top7 perquè ha estat de pivot a pivot i d'aquestes no se'n veuen gaires", ha subratllat.

  Per últim, Miralles ha explicat que de cara a aquesta 2a volta, "hem de seguir en la línia en la que anem, sense posar-nos objectius a llarg termini perquè per nosaltres la victòria cada diumenge és l'objectiu". 

  ——————————

  *Demà a les 19:30 a la botiga d'Esports Jordi Roig (c/Guifré 219) farem el sorteig d'una samarreta ACB entre tots els que jugueu al Supermanager. No cal que sigui a la nostra lliga privada. Us hi esperem a tots!