Miralles: “L’Andorra s’ha guanyat el respecte de tothom”

  0
  10
  1415_LBO-CJB (13).jpg

  16/03/2015 – El FIATC Joventut afronta el partit contra el conjunt del Principat quasi amb l’obligació de guanyar per mantenir el marge amb el novè classificat.

   

  Després de la 24ª jornada de lliga, la Penya manté una distància de triomfs amb el novè, l’Herbalife Gran Canaria (12/12). A falta de deu partits pel final de la fase regular, els enfrontaments a l’Olímpic seran de vital importància per segellar la classificació pel play-off.

   

  A més, el FIATC Joventut vol ser ambiciós, i mirarà d’aconseguir el millor lloc possible a la taula. “Penso que l’equip ha de ser conscient que els resultats no estan acompanyant amb el joc que estem fent”, advertia Albert Miralles en la prèvia del duel contra el MoraBanc.

   

  Sent un gran coneixedor de la lliga, el pivot és conscient que els problemes físics dels veterans han pogut limitar el rendiment del grup. Ara, però, no és moment per buscar excuses. Només s’ha de mirar cap al futur.

   

  “Cal ser exigents amb nosaltres mateixos i responsables. Encara necessitem guanyar. Això és evident”, declarava el pivot del FIATC Joventut.

   

  Per trencar aquesta dinàmica irregular, derrotar al MoraBanc Andorra resulta vital, i així ho apunta Miralles. “Dissabte és una bona oportunitat per refer-nos. Possiblement, juguem contra un rival que és més de la nostra lliga, però que serà igualment difícil. L’Andorra vindrà a l’Olímpic a totes”, preveia el jugador verd-i-negre.

   

  Segons Albert Miralles, el conjunt de Joan Peñarroya “té molta necessitat de victòries perquè estan en una situació diferent. Això farà que es vegi un partit molt atractiu”.

   

  Des que la Penya es va enfrontar als del Principat, el MoraBanc ha patit diversos canvis. Víctor Sada ja ha superat una lesió que el va mantenir apartat de la lliga durant uns mesos. A més, jugadors contrastats com Nathan Jawai, Luka Bogdanovic (ex Penya) i Vojdan Stojanovski han recalat a les files de l’Andorra.

   

  “Crec que està jugant millor. Ha signat a diversos jugadors i ha canviat molt des del partit de la primera volta”, declarava Albert Miralles sobre el pròxim rival del FIATC Joventut.

   

  “Penso que l’Andorra té un potencial que està per sobre del rendiment que està oferint. Realment, amb els jugadors que estan fitxant, penso que s’han guanyat el respecte de tothom”, afegia també el pivot, abans de la sessió matinal d’avui. Per Miralles, la Penya ha de tenir un respecte “màxim” pel conjunt de Peñarroya.