Miralles: “L’equip necessitava aquest caràcter”

  0
  14
  JOV-FUE (26).jpg

  25/10/2015 – El pivot reconeix el punt d’inflexió que ha suposat pel FIATC Joventut l’entrada a pista d’Albert Ventura en l’últim quart del duel contra el Montakit Fuenlabrada (79-66).

   

  “Ja ens ho esperàvem, però Fuenlabrada ha jugat molt fort; a un nivell físic molt alt. En defensa m’ha semblat un rival molt consistent i organitzat. Per nosaltres era bàsic guanyar avui”, apuntava Albert Miralles, ja des del vestidor de l’Olímpic.

   

  Instants abans, la Penya havia aconseguit confirmar el segon triomf de la temporada, suant sang per imposar-se al Montakit. “La veritat és que era clau aconseguir un bon resultat avui. Ens enfrontàvem a un rival directe. Vam dir que a casa cal intentar lligar un alt percentatge de victòries per reafirmar una mica la nostra posició a la taula”, afegia el pivot.

   

  Com és habitual, Miralles dotaria l’equip d’una capacitat de treball incansable. Els seus 8 punts, 9 rebots i 12 de valoració ajudarien el FIATC Joventut a contrarestar el nivell físic imposat pel Fuenla. Sens dubte, però, el gran protagonista del matx seria Ventura, clau que reconeixia el mateix Miralles.

   

  “Estàvem demanant a crits una situació així. L’equip necessitava aquest caràcter que a vegades som capaços de treure”, valorava l’interior, comentant com l’entrada a pista de l’escorta havia canviat la tendència del xoc.

   

  Amb Ventura a pista, el FIATC Joventut posaria “la cinquena marxa” i aconseguiria “jugar amb el públic a favor”. “Això a vegades és una arma de doble tall, però avui ens ha sortit bé”, declarava Albert Miralles.

   

  Segons el pivot, “costa molt sortir d’un cercle d’imprecisions en el joc. De l’única manera que un equip pot refer-se és amb caràcter. En un dia on les coses no rutllen, això és bàsic”.