Miranus, el primer contacte dels més menuts amb la natura a través dels titelles

  0
  200

  El diumenge 29 d’octubre a les 18h al Teatre Margarida Xirgu

  El diumenge 29 d’octubre a les 18h, es farà Miranius al Teatre Margarida Xirgu. ‘Miranus, l’aventura d’habitar el món’ és un primer pas per als més menuts per entrar en contacte amb la natura a través dels titelles. Un joc musical de la companyia De_paper sobre la coexistència de diverses espècies animals, i sobre les conseqüències que hi té l’empremta humana.

  A la riba d’un riu, les bestioles comparteixen un tros de terra. Cadascuna amb el seu niu, el seu cau, el seu catau. De vegades són veïnes ben avingudes, d’altres no tant. Un bon dia hi arriba una nova espècie, la humana. Una pagesa que també hi fa el seu niu: una barraqueta de canya i fang. Amb el pas dels anys, però, aquell niu humà anirà creixent. Com s’ho faran les bestioles per continuar vivint en aquell indret?

  El paisatge és el centre d’aquesta història on cada animal, cada arbre, cada pedra o cada meandre del riu hi té el seu encaix, i com si es tractés de peces d’un tangram, amb cada moviment fan néixer noves figures, noves realitats.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí