Mireia Belmonte es retira del Mundial de Windsor per malaltia

  0
  50
  Captura de pantalla 2016-12-12 a la(s) 15.47.35.png

  11/12/2016 – Uns problemes respiratoris obliguen la nedadora badalonina a abandonar tot el calendari de proves que tenia programat.

   

  Mireia Belmonte no va poder repetir l’espectacular gesta aconseguida el passat estiu als Jocs de Rio. Al Brasil, la nedadora de la Salut guanyaria la seva primera medalla d’or en unes olimpíades, proclamant-se campiona dels 200 metres papallona a banda d’endur-se el bronze en 400 estils.

   

  Un cop inaugurada la pròxima temporada, pensant ja en el Mundial de piscina de 50 metres que es disputarà a Budapest l’estiu del 2017, la campiona olímpica viatjava aquest desembre a Windsor (Canadà) per participar als Mundials de piscina curta, però uns problemes respiratoris en les vies altes l’obligarien a retirar-se de la competició.

   

  Belmonte hauria de lluitar contra la seva malaltia des del primer dia de Mundial, però inclús limitada seria capaç d’acabar cinquena en la final dels 400 estils. En la jornada següent, els serveis mèdics de la Federació i el seu tècnic, Fred Vergnoux, li aconsellarien no competir en els 200 papallona i els 800 lliures, pròleg del seu abandonament final. La badalonina haurà de buscar nous reptes en el futur.

   

  Visita al CN Badalona amb Discovery Max

   

  A banda de per qüestions esportives, Mireia Belmonte també ha estat notícia en els darrers dies per la seva participació en un nou format televisiu del canal Discovery Max.

   

  Part del programa ‘El mago Pop. 48 horas con Mireia Belmonte’ s’enregistraria a Badalona, concretament dins de les instal·lacions del Club Natació Badalona.

   

  Durant dos dies, la nedadora viuria acompanyada per l’il·lusionista Antonio Díaz (Mago Pop), el qual estaria al costat de Belmonte durant els seus entrenaments al CAR de Sant Cugat. Al llarg dels entrenaments i de les estones d’oci, l’il·lusionista faria diferents trucs de màgia espectaculars amb la col·laboració de la campiona olímpica.

   

  Al CN Badalona s’hi viuria l’etapa final del programa i un dels millors trucs del Mago Pop. Antonio Díaz llençaria mil claus dins de la piscina del Natació i, després de demanar a Belmonte que anés a l’aigua per agafar-ne algunes a l’atzar, obriria un cofre tancat que contenia la medalla d’or olímpica de la nedadora de la Salut.

   

  L’emissió de ‘El Mago Pop: 48 horas con Mireia Belmonte’ es duria a terme el passat dissabte, gaudint d’una audiència de quasi 300.000 espectadors, el share més alt del dia per a Discovery Max.