Mireia Belmonte queda fora dels JJOO de París

  0
  61

  La nedadora badalonina, Mireia Belmonte, no podrà participar en els Jocs Olímpics de París que tindran lloc d’aquí a un mes. Belmonte no ha assolit cap marca mínima que li dones bitllet per, al que seria la seva cinquena cita olímpica.

  La campiona olímpica el 2016 va tenir la seva darrera oportunitat amb l’Open de Mallorca. Belmonte va competir a les proves de 200 i 400 estils, i 400 lliures. Malgrat sumar dues medalles de bronze, la badalonina va quedar lluny de poder assolir la marca mínima establerta que per a cadascuna de les proves.

  El passat dimecres Belmonte competia als 400 estils, quedar-se a més de deu segons de la marca mínima. Divendres, a la prova dels 200 estils corria la mateixa sort, amb un registre que la deixava a cinc segons de la marca exigida per poder ser a París. La darrera oportunitat arribava dissabte amb els 400 lliures. A la final disputada a la tarda de dissabte, Belmonte millorava el seu registre de les preliminars, però quedant molt lluny de la mínima olímpica.

  Els problemes a les espatlles ha marcat la trajectòria de Mireia Belmonte en aquest cicle olímpic, la qual cosa l’ha deixat minvada per poder arribar a París. Als seus 33 anys, tot fa pensar que el final de la carrera esportiva de la millor nedadora de la història podria arribar ben aviat. En el seu llegat queden les quatre medalles olímpiques; dues a Londres 2012, i dues a Rio 2016, amb el record de l’or assolit als 200 papallona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí