Mireia Belmonte s’acomiada de Hong Kong amb cinc medalles de plata

0
    26

02/10/2014 – Aquessta setmana la badalonina ha tornat a les comptecions de la Copa del Món i ha arribat a penjar-se medalla a les proves de 400 i 800 metres lliures, 200 i 400 estils i 200 papallona.

Aquesta setmana la nedadora badalonina, Mireia Belmonte, ha tornat a les competicions de la Copa del Món, i ha estat concretament a Hong Kong, on ha arribat a penjar-se un total de 5 medalles de plata.

Aquesta tercera cita s’iniciava aquest passat dilluns, 29 de setembre, en què Belmonte va aconseguir plata a la primera prova dels 800 metres lliures amb un temps de 8:13.32, mentre que l’hongaresa Katinka Hosszu va guanyar la sessió per només quatre segons d’avantatge. Tot seguit la badalonina es va adjudicar la segona plata als 200 estils amb un crono de 2:10.37, i va ser avançada un altre cop per l’hongaresa que va acabar la sessió en un temps de 2:03.60. També Belmonte va aconseguir un quinzè lloc als 200 esquena, una prova que “no és la seva però en la què progressa adequadament”, afirma la Federació Espanyola de Natació.

Al dia següent, 30 de setembre, Mireia Belmonte va sumar tres medalles de plata més. Als 400 estils, l’hongaresa va saltar l’aigua disposada a negar l’or a la badalonina, i així va ser amb 4:26.42, mentre que Belmonte amb 4:33.83 es va penjar la plata. Després vindria la prova dels 200 papallona, on va tornar a ser segona amb 2:06.33 després de Hosszu i traient més de cinc segons a la xinesa Liting Wang. Finalment, i la última sessió d’aquesta cita, els 400 lliure, Belmonte mantindria la seva segona posició i aconseguiria la cinquena plata amb 4.02.73, que va estar a prop d’aconseguir l’or per només un segon.

Pel que fa la classificació general d’aquesta Copa Mundial de Natació, amb les cinc medalles que la badalonina ha collit en aquesta tercera reunió, Belmonte es manté a la quarta posició amb 129 punts per sota de la jamaicana Alia Atkison amb 159 punts, la neerlandesa Inge Dekker amb 126 punts i la coneguda holandesa Katinka Hosszu amb 517 punts. La propera reunió, i amb aquesta seria la quarta, està a tocar, ja que se celebrarà aquest proper dissabte i diumenge, 4 i 5 d’octubre, a la ciutat de Moscou, Rússia.