Mitjana superior als 7.300 aficionats a l’Olímpic als darrers tres mesos

  0
  David GRau / CJB

  El tram final de temporada del Joventut està tenint les seves conseqüències positives en la graderia de l’Olímpic. Si més no, una evidència que pràcticament durant tot l’any 2022 els aficionats verd-i-negres poden observar, alhora ells mateixos són els protagonistes d’aquesta notícia.

  Als darrers tres mesos de competició, la mitjana de l’assistència de públic al Palau d’Esports ha augmentat notablement. Una clara conseqüència de tres factors: la positiva temporada del conjunt de Carles Duran, la promoció del Club entre associacions, entitats i clubs de la ciutat i també la crida per part dels seguidors verd-i-negres més fidels i actius en les xarxes socials.

  Amb 8.287 a la graderia es va estrenar l’eliminatòria del play-off contra el Tenerife i aquest mateix dimarts es buscarà superar aquesta xifra. Anteriorment, 9.768 davant Obradoiro, 4.385 versus Fuenlabrada, 3.610 contra Fuenlabrada, 12.166 al derbi davant el Barça i 5.673 en la visita del Valencia Basket.

  En total, una mitjana superior als 7.000 aficionats per partit i més del doble de la mitjana dels 3.000 espectadors en què va començar el curs 2021 – 2022.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí