Montañez sentencia la Penya (69 a 67)

0
    30

02/02/2013
    L'aler català ha clavat el triple de la victòria a 9 segons. La Penya ha tingut les seves opcions però li ha faltat encert

Roman Montañez ha allunyat la Penya de la 4a victòria consecutiva amb un triple clau a 9 segons pel final.

Instants abans, els verd-i-negres havien tingut dos bons triples per sentenciar el partit, i després del de Montañez, Oliver encara ha tingut un llançament exterior ben trobat per tornar la moneda.

Avui però, no tocava i la falta d'encert ha estat una llosa massa gran per aconseguir el triomf.
    Si més no, l'equip ha competit amb aquest pes (4 de 23 en triples) i s'ha aferrat en tot moment al partit com va fer el dia contra el Lagun Aro GBC.

Després d'un primer quart igualat (18 a 23) en el que Kuzmic ha assumit el joc ofensiu i Oliver ha desencallat l'equip quan tocava, Martin i Hunter han rescatat el Valladolid quan més ho necessitava (20 a 30) per deixar el partit obert a la segona part (36 a 39). Entre els dos pivots sumaven 33 de valoració.

A la tornada dels vestidors, la Penya ha viscut els pitjors moments i ha vist com l'equip castellà augmentava la pressió amb l'ajuda de la seva afició i capgirava el marcador a 10 minuts pel final (58 a 51).

Un 0 a 7 capitanejat per Quezada ha tornat a igualar els coses i a portar el partit cap a un inevitable cara o creu. A les últimes jugades la Penya ha tingut una triple opció per endur-se el triomf, però Montañez, que fa 3 mesos entrenava amb el Sant Nicolau de la lliga EBA, ha sentenciat.