Mossos i Guàrdia Urbana engeguen un operatiu de prevenció a la L2 de metro

  0
  Vigilància Metro - estiu 2013.JPG

  13/04/2015 – Ha començat aquest mes d’abril en algunes estacions de metro de la Línia 2 que hi ha a Badalona per tal de minimitzar l’acció delinqüencial i reduir possibles actes d’incivisme.

  Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Badalona han posat en marxa aquest mes d’abril un dispositiu de seguretat ciutadana en algunes estacions de metro de la Línia 2 que hi ha a Badalona per tal de minimitzar l’acció delinqüencial i reduir possibles actes d’incivisme.

   

  El dispositiu, que es va posar en marxa a principis d’aquest mes d’abril, suposa que patrulles mixtes uniformades de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra vigilen els accessos, els ascensors i els vestíbuls de les estacions, així com les andanes. Els objectius són controlar i prevenir la comissió de furts per part de carteristes i identificar i detenir persones amb possibles ordres de detenció pendents. A més, amb la presència d’agents es vol mantenir la sensació de seguretat, tant als treballadors del metro com als usuaris.