Mullar la pólvora blanc-i-blava

  0
  bdncornella.jpg

  29/11/2014 – Segon partit a Montigalà, aquest diumenge a les 12 h, i nou rival d'altura, un Espanyol B que és segon a la classificació i que pot presumir de ser l'equip més golejador del curs (25 gols). Una prova de foc pel Badalona, que necessita un triomf per recuperar sensacions. 

  29/11/2014 – Després del Reus, el segon equip a visitar la Travessera de Montigalà tornarà a ser un peix gros, l’Espanyol B (aquest diumenge a les 12 h). El filial blanc-i-blau està en una dinàmica molt positiva que l’ha enfilat fins a la segona plaça de la classificació i, sobretot, és temible per la seva capacitat golejadora. Els de Lluís Planagumà han marcat 25 gols, amb el pitxitxi del curs al capdavant, Jairo Morilla, que duu 9 dianes. Serà clau també el factor meteorològic, en un cap de setmana de llevantada.  

  "L'Espanyol està en una molt bona dinàmica i té jugadors d’un potencial molt gran, però esperem que nosaltres estiguem al mateix nivell competitiu de sempre i tinguem una mica més d’encert i de fortuna que els darrers partits”, apunta Manolo González, que reconeix que, especialment en l’apartat defensiu, potser l’equip no acaba d’estar com a principi de curs: “Estem encaixant més gols i això ens està penalitzant;  necessitem recuperar el to defensiu de l’inici, que és el que ens va fer guanyar partits”. Tot i que la situació a la taula és còmoda, els escapulats fa moltes jornades que no guanyen i hi ha certes urgències. Cal guanyar per recuperar les bones sensacions. La notícia positiva en la prèvia és que Manolo González recupera efectius. Torna Raúl Torres després de la sanció i els lesionats Fran Bea i Lulu poden reaparèixer. 

  El tècnic de l'Espanyol B, Lluís Planagumà, ha lloat la gran temporada dels escapulats, un dels equips "més competitius" del grup.  "Normalment, quan perds potencial econòmic implica que també perdis potencial esportiu, però crec que en el cas del Badalona ha passat a l'inrevés. Han signat un gran entrenador, Manolo González, tenen una de les millors parelles de mig centres de la categoria, són molts sòlids en la seva línia defensiva i en atac compten amb Abraham, que és un jugador determinant", ha explicat el preparador blanc-i-blau.