Multa a l’aficionat que va mostrar l’estelada a Saragossa

  0
  Alex-Molina-ARA_ARAIMA20141006_0185_1.jpg

  18/11/2014 – Àlex Molina, seguidor del FIATC Joventut i jugador del CB Sant Josep, ha estat condemnat per una falta de desobediència i ofensa.

   

  Avui s’ha conegut la sentència del cas Àlex Molina, aquell aficionat de la Penya que, en el primer desplaçament de la temporada, va ser detingut per mostrar una estelada dins del pavelló Príncipe Felipe.

   

  El jove va animar l’equip amb crits d’independència i, just després que la Policia Nacional li demanés la documentació, va ser detingut i portat a comissaria, on va passar-hi la nit. Abans, els cossos policials havien demanat als seguidors del FIATC Joventut que deixessin d’exhibir les banderes.

   

  Durant el dia d’avui s’ha celebrat al jutjat d’instrucció número 5 de Saragossa el judici contra Molina, qui ha estat condemnat per una falta d’ofenses i desobediència a l’autoritat.

   

  La subdelegació del govern espanyol a Saragossa demana una multa de 4.000 euros i la prohibició d’entrar als recintes esportius durant un any, a causa de la suposada infracció comesa per l’aficionat verd-i-negre.

   

  El jutje li ha imposat una sanció de 300 euros i, a més, ha decidit obrir diligències contra els cinc testimonis aportats per la defensa d’Àlex Molina. Segons la sentència, aquests testimonis van mentir, incorrent en un “presumpte delicte de fals testimoni”.

   

  La sentència condemna el jove argumentant aquest motiu: “Duia una bandera catalana de considerables dimensions, que va provocar una reacció adversa d'una part de l'afició de l'equip local, la qual cosa va fer que el sotsinspector s'hi adrecés i li requerís que no tornes a exhibir la bandera”.