Multa i enderroc: el futur de l’edifici del carrer Granada segons els veïns

  0
  131

  Ahir saltava la notícia. L’edifici situat al número 22 del C/Granada de Badalona corre risc d’esfondrar-se. Així ho han comunicat als veïns tècnics municipals, que alerten que els desperfectes s’han agreujat en les darreres setmanes i que les pluges podrien fer caure l’edifici.

  El passat 10 de març, l’edifici del número 22 del carrer Granada, al barri de la Pau, va ser desallotjat per perill d’esfondrament. La terrassa de l’àtic va cedir, provocant una gran esquerda al bloc. Des d’aleshores, l’Ajuntament ha reallotjat les famílies afectades, pagant de les arques municipals un hostal a Barcelona.

  Els veïns, que no tenien les inspeccions fetes, van ser objectes d’una estafa, segons han denunciat, després de pagar en negre els serveis d’apuntalament que calia fer. La suposada empresa que ho havia de dur a terme va fugir amb 25.000 euros. Segons els veïns, l’Ajuntament els ha comunicat que és més econòmic enderrocar l’edifici. Els afectats afirmen que el Consistori els ha traslladat que el cost de l’enderroc els pertoca a ells pagar-lo i que també els caurà una sanció per no haver fet les obres pertinents en el termini establert. Dels 9 pisos afectats, 4 encara paguen hipoteca, ja que no han aconseguit que els bancs els suspenguin provisionalment les quotes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí