Música coral i esbart de la mà de l’Orfeó Badaloní aquest diumenge

  0
  50
  8346d1de-0ee9-4adb-a6b1-af4caeeda22f.jpg

  05/03/2016 – L'Orfeó Badaloní porta aquest diumenge al Principal els Amarcord Grup Vocal, participants al programa 'Oh Happy Day!' de TV3.

  El Teatre Principal acollirà el proper diumenge a la tarda (18.30h) l’actuació d’Amarcord Grup Vocal amb el seu espectacle discogràfic PLAY, de la mà de l’Orfeó Badaloní. Es tracta d’una formació musical de 13 cantants, dirigits per Marc Sambola, que han aconseguit crear un segell propi que els diferencia i els fa ser únics en l’ús de les dinàmiques musicals, efectes i compenetració dels colors de la veu sense renunciar a la coreografia i a la interpretació.

   

  Van donar-se a conèixer al programa 'Oh Happy Day' de TV3, i des de llavors han actuat arreu de Catalunya, destacant el cicle 'Veus Pedrera Endins' a la Casa Milà de Gaudí, la participació al concurs de talents de Gestmusic per TVE 'Insuperables' i també a la gala dels 'Premios Max de las Artes Escénicas' celebrat al Teatre Barts de Barcelona. L’any 2015 van estrenar el seu propi espectacle: 'DotzemilRaons' i actualment presenten el seu treball discogràfic 'PLAY' amb una escenificació que porta el mateix nom.

   

  Trobada d’Esbarts Infantils a Badadalona

   

  Diumenge a migdia (12h), l'Esbart Sant Jordi organitza la segona edició de la Trobada d'Esbarts infantils a Badalona, un acte per apropar les danses tradicionals i populars catalanes a tot el públic. En aquesta ocasió, es comptarà amb la participació de l’Esbart Vila d’Esplugues, Esbart Sant Martí de Barcelona, Esbart Ciutat Comtal i l’Esbart Sant Jordi de Badalona, i que en total reuniran sobre un mateix escenari a quasi un centenar de joves dansaires. L’acompanyament musical anirà a càrrec de la Cobla Marinada i de Joan Gómez, el seu director.

   

  Tot i que aquesta trobada només compta amb dos anys d’existència, s’ha convertit en un acte molt simbòlic per a l’Esbart Sant Jordi, doncs d’alguna manera pretén recuperar les antigues trobades dansaires que es celebraven a Badalona quan la ciutat comptava amb més d’un esbart.