Naya tomba la Grama; el Lloreda evita perdre els primers punts en el temps afegit

0
    35
    Manel Expósito

Primer cap de setmana futbolcat no apte per a cardíacs. Tant a Sant Adrià com a Montgat, Unificació Llefià i Lloreda van viure en primera persona dos partits molt lluitats.

El conjunt de Jordi Souto va protagonitzar un partit molt pragmàtic, resolt amb dues accions obra de Carlos Naya. Tot i no generar gaire perill al primer temps, el migcampista vermell va avançar la Llefià amb dues accions pràcticament seguides. Quan més espès es trobava el matx, Naya va avançar la Llefià en una acció aïllada per banda esquerra. Un minut més tard, va finalitzar una excelsa vaselina des de la banda contrària. Abans del descans, però, Horty retallaria distancia al marcador (1-2). Al segon temps, la Llefià patiria però mantindria la victòria. Amb aquest marcador, els vermells segueixen segons a la taula, a un punt de la primera plaça. Diumenge a les 17 hores, el tercer visita el Municipal de Llefià.

A Tercera Catalana, el Lloreda ja en suma vuit victòries en vuit jornades. La darrera va ser molt patida. Malgrat encarrilar el matx a Montgat (1-3), els montgatins van igualar el matx als darrers minuts i l’àrbitre els hi va anul·lar un gol. Al minut 94, el Lloreda va recuperar l’avantatge en un servei de cantonada. 24 de 24 i més líders de 3cat4. Immens inici de Lliga del conjunt de Benja Portillo.
    També al mateix grup, el Young Talent va caure estrepitosament al camp de l’Atlètic Masnou, sense veure sobre la gespa la millor versió del conjunt de Ricardo Parra. Finalment, el Pere Gol va posar punt final a una ratxa negativa de resultats i va superar un dels aspirants a l’ascens, el Santvicentí´´i (2-0). L’equip verd-i-blanc s’oxigena a la classificació i agafa aire.

Finalment, a Quarta Catalana, el Pomar va sumar una nova victòria contra el GP3 (2-0) – la quarta de forma consecutiva – i es manté al capdavant del grup 4cat16. El filial del Young Talent -líder de 4cat17 – va vèncer la Cosecha (1-0) i el Pere Gol B va igualar a dos contra la Unificació Bellvitge B (2-2).