Neno, López-Aróstegui i Tomic, els tres noms de l’estiu

  0
  53
  David Grau / CJB

  Els mesos més intensos de mercat han arribat al despatx de Jordi Martí. Tot i que la feina de cerca de jugadors mai s’atura a la direcció esportiva verd-i-negra, el Joventut ja comença a treballar amb intensitat i exposa a la taula els diferents escenaris possibles que es poden produir durant les properes setmanes.

  Podria ser un estiu amb força novetats com també mantenir un bloc prou continuista. Més de la meitat de l’actual plantilla verd-i-negra té contracte amb el Joventut però no està assegurada la continuïtat total dels 13 actuals jugadors (s’inclou Zagars). Entre tots aquests noms destaquen tres jugadors: Nenad Dimitrijevic, Xabi López-Aróstegui i Ante Tomic.

  Durant els darrers mesos, els rumors han envoltat aquesta tripleta d’integrants de la primera plantilla verd-i-negra. El base macedoni del Joventut conclou contracte amb la Penya i la seva etapa de vuit anys a Badalona podria finalitzar. El seu futur tindria València com a nova ciutat a on viure. En el cas de López-Aróstegui, el seu futur encara és incert. També el segueix de prop el conjunt taronja com també el Baskonia però el jugador basc té encara un any més de contracte i s’ha de concretar el seu futur a partir de la propera temporada.

  Mateix dilema que tindrà Ante Tomic, amb una proposta econòmica interessant procedent de la Xina però encara vinculat amb el Joventut dues temporades més. El projecte esportiu verd-i-negra i la confiança que li pugui oferir el club acabarà de decidir el futur dels dos jugadors durant les properes setmanes.

  Un estiu més tranquil tindrà la ment dels set jugadors que seguiran sent verd-i-negres la propera temporada i no s’espera cap novetat de darrera hora. Arturs Zagars (2022), Vladimir Brodziansky (2022), Albert Ventura (2022), Ferran Bassas (2023), Pau Ribas (2023), Joel Parra (2023) i Simon Birgander (2023) són els jugadors amb contracte.

  D’altra banda, l’ascens del CB Prat a LEB Or podria mantenir Arnau Parrado i Pep Busquets al vinculat per seguir formant-se en un esglaó superior i no hi hauria l’objectiu de renovar Shawn Dawson (el club ja li ho hauria comunicat abans de marxar de vacances), així com s’ha anunciat la no renovació de Conor Morgan.

  Tot i que no s’ha anunciat oficialment, Carles Duran ja té assegurada la seva quarta temporada a la banqueta verd-i-negra, després de renovar-se automàticament el seu contracte durant un any més el passat 1 de juny.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí