Nikolic: “He jugat menys del que esperava, però m’agradaria seguir aquí”

  0
  52
  Volodymyr Herun ante Zoran Nikolic.jpg

  03/05/2016 – El pivot montenegrí acaba contracte aquesta temporada i desconeix quin serà el seu futur.

   

  Havia de ser el seu any pont entre la LEB Or i la Lliga Endesa, però les previsions inicials no s’han acabat de complir. Zoran Nikolic no ha tingut la presència que hauria desitjat amb el primer equip del FIATC Joventut i inclús ha vist com els seus minuts amb el CB Prat quedaven escurçats.

   

  A mitjans de temporada, la Penya va retirar l’oferta de renovació que havia presentat al jugador. El club, descontent amb el seu rendiment, va preferir no arriscar en el seu moment i ara és hora d’acabar de desencallar la situació.

   

  “Ha estat una temporada dura, però al final he acabat content. He pogut adquirir força experiència i penso que he millorat. En general l’any ha estat difícil, tot i que al final les coses han sortit. L’inici de temporada no va ser bo, però l’últim tram va estar millor”, declarava un Nikolic que ha alternat entrenaments amb el primer equip amb la competició del Prat.

   

  Amb un 9.5 de valoració en quasi 20 minuts de mitjana a la LEB Or, l’interior de Montenegro reconeixia haver trepitjat menys el parquet del que podia esperar quan va començar l’any.

   

  “Potser sí. Crec que en alguns moments tot depenia de mi i en d’altres no. Però les coses han anat d’aquesta manera. He jugat menys del que esperava, però al final tot ha acabat bé”, valorava en primera instància.

   

  Sobre el seu futur, Nikolic es mostrava clar. “Sincerament m’agradaria seguir jugant aquí, però ja veurem què passa. Encara no hem acabat de parlar de quina serà la decisió. Penso que en els pròxims dies quedarà tot més clar”, manifestava el pivot.

   

  El jove jugador del planter verd-i-negre ha estat inclòs dins de la llista de 24 convocats que el seleccionador absolut Bogdan Tanjević ha configurat per començar a preparar el Preeuropeu de l’estiu.

   

  “És un honor que el teu país t’esculli per ajudar en els entrenaments amb la selecció absoluta. Tanjević és un tècnic amb molta experiència i molts títols. Intentaré aprendre el màxim de coses possibles”, declarava Zoran Nikolic.

   

  Tenint en compte els noms que hi ha en la convocatòria, l’interior no es planteja formar part de roster definitiu. Simplement vol evolucionar. “Hi ha jugadors de la NBA com Pekovic i d’altres molt acostumats a jugar l’Eurolliga. Jo m’ho plantejo com un repte i com una oportunitat per fer entrenaments molt durs”, relatava el jugador vinculat.