Nit de monòlegs i l’espectacle Adéu Peter Pan, dues propostes a El Círcol per aquest cap de setmana

  0
  57

  Nit de Monòlegs

  El 24 de febrer a les 20:30, el Teatre Círcol de Badalona serà l’escenari d’un show d’stand up comedy que obrirà el primer cicle d’humor de Badalona: les Nits de Comèdia del Círcol. Els còmics badalonins Beans i Oriol Mollfulleda seran els mestres de cerimònies d’aquesta primera gala que comptarà amb la presència de quatre dels noms més potents de l’escena emergent catalana: Gemma Ortís, Norbert Palazón. Pau Roigé i Yael Brusca.

  L’actuació tindrà lloc a la sala de socis d’El Círcol, i s’hi accedirà pel bar. L’aforament és limitat i l’entrada es regularà per ordre d’arribada. Es podrà fer un donatiu de 6€.

   

  Adéu Peter Pan

  El 25 de febrer a les 17h, El Círcol tornarà a acollir un espectacle infantil. Adéu Peter Pan és un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que busca en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment. L’espectacle parla del vincle entre els infants i els seus avis, i, a més, la manera com els pares i les mares gestionen aquestes noves relacions familiars.

  xavirue

  A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, les històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a ser PETER PAN. Però, de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la Campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew BARRIE passaran a formar part de la seva realitat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí