No apte per a cardíacs

0
    36

18/11/2014 – El Círcol – Sant Josep va tornar a ser gran espectacle amb emoció, igualtat i amb una pròrroga per decidir el guanyador. El Círcol va controlar millor el temps extra i va sumar la cinquena victòria de la temporada.

El Círcol va començar dominant gràcies als 24 punts anotats al primer quart (24-17), i fins i tot va marxar de 12 al segon gràcies a la defensa i el rebot.

Però el Sant Josep va reaccionar de la mà de Francesc Pascal per tornar a igualar el partit. 41-36 al descans.

El Círcol es va bloquejar al tercer quart i els parroquials ho van aprofitar per posar-se per davant. El partit seguia igualat (51-52) però el millor estava per arribar.

Amb tot per decidir, els dos equips van jugar un gran últim quart amb intercanvi de triples, cistelles a dues bandes i tensió típica de derbi.

A 36 segons del final el partit estava empatat a 70, després d’una cistella de Toni Forteza, agafant la responsabilitat. El Sant Josep va tenir l’atac per a guanyar i va poder llençar fins a tres vegades, la última amb tap inclòs de Joel Temprano.

La pròrroga va començar amb errors del Círcol i el Sant Josep guanyant de 4 (70-74). Però quan el derbi començava a tenir color groc i lila va aparèixer un inspirat Francesc Gotzens per donar-li la volta al marcador.

El Sant Josep no va llençar la tovallola però el Círcol assegurant des dels tirs lliures va sumar un altre derbi a La Plana.

La classificació a Copa s’apreta amb fins 9 equips separats per només una victòria. El Círcol té un altre partit exigent aquest dissabte a les 19.30h a la pista de l’Igualada, tercer classificat.

El Sant Josep intentarà recuperar-se de les derrotes als dos últims derbis dissabte a les 17.30h en la visita d’El Vendrell.

El Natzaret apura contra el cuer

El Natzaret va aprofitar la visita a Horta per tornar a sumar contra el cuer, tot i que va haver d’apretar a l’últim quart per trencar el partit.

Els de Víctor Carrasco van agafar els primers avantatges de fins a 10 punts al primer quart. Tot i així la primera part va estar marcada pel desencert i les imprecisions i s’arribava al descans amb un marcador baix però amb avantatge (21-32).

El Natzaret va sortir molt descentrat a la represa i l’Horta es va apropant al marcador amb accions aïllades fins arribar a empatar el partit.

A l’últim quart, el Sant Andreu va reaccionar aturant la remuntada de l’Horta que es començava a veure amb opcions i amb un parcial de 0-11 trencava definitivament el partit.

A partir d’aquí la diferència va anar augmentant amb l’encert de Chus Corella (20) i Quim Zudaire (15), fins arribar al 58-80 final.

I si aquesta setmana, el Natzaret ha visitat el cuer, dissabte a casa a les 17.30h, rep el penúltim, el Viladecans. Una bona oportunitat per saltar a la part tranquil.la de la classificació.

Prova no superada

La Minguella tenia una prova important aquesta setmana contra l’Igualada. S’enfrontaven dos equips empatats amb 5 victòries i rival directe dels blaus. Però la intensitat dels visitants va sorprendre la Minguella i al final van fallar les forces.

Els de Pere Garcia sabien que s’enfrontaven un rival dur i que juga molt intens tot el partit. Tot i saber la teoria, sobre el parquet el joc de l’Igualada els va agafar totalment desprevinguts i la diferència al descans era de 18 punts (27-45).

La Minguella va reaccionar al tercer quart pujant la intensitat i amb més concentració. L’esforça va fer que l’equip s’acostés a 5 punts al tercer quart.

Però al parcial definitiu, el desgast físic va passar factura i l’Igualada va mantenir la renda en 7 punts per acabar guanyant a Casagemes (69-80).

Albert Valle amb 20 punts i 24 de valoració va intentar arrossegar els seus però no va ser suficient.

El proper partit és aquest dissabte a la pista del Sedis, 19.30h, un altre rival empatat a victòries en aquesta apretada classificació del grup 2 de Copa Catalunya.