Nogueras i Mesa s’incorporen al cos tècnic del CTT Badalona

  0

  Renovació a les banquetes badalonines per iniciar la temporada. Joan Nogueras, procedent del Falcons de Sabadell, serà el substitut d’Àlex Bocanegra, que farà el camí invers, entrenant al CN Sabadell, i de Toni Martínez, que després de molts anys com a entrenador del club farà un descans ben merescut.

  Mentrestant, Sergi Mesa ocuparà el lloc de Jordi Garcia, que buscarà un canvi d’aires. Els flamants entrenadors blaus faran equip amb Marc Serra, qui continuarà portant la Direcció Tècnica badalonina.

  Nogueras, de 31 anys i amb mes d’una dècada d’experiència es farà càrrec dels grups de Perfeccionament, tant de joves com d’adults, a més de col.laborar amb els grups d’Iniciació i de Tecnificació de joves a la sala de La Badalonense. L’entrenador del Baix Llobregat arriba amb moltes ganes de treballar i aportarà al club els seus coneixements com a tècnic titulat per la Federació Internacional.

  Per la seva part, el jove Sergi Mesa (20 anys), que ha crescut com a jugador al club i que aquesta temporada s’ha format com a entrenador estatal de 1r nivell realitzant pràctiques al club, farà el pas a l’staff tècnic blau i dirigirà els grups d’Iniciació de Joves i d’Adults, al Poliesportiu de Casagemes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí