Nogués aprèn a esperar

  0
  102709744.jpg

  23/11/2016 – L’aler del Divina Seguros Joventut comença a veure la llum al final del túnel, després de dos mesos sense poder exercitar-se.

   

  En la seva primera temporada com a membre del primer equip, José Nogués no ha pogut gaudir d’un inici d’etapa fàcil. El jugador format al planter es va preparar a consciència al llarg de l’estiu per tal de poder fer el salt amb la màxima normalitat possible, però una lesió a l’esquena ha ‘tallat les ales’.

   

  Des de pretemporada, Nogués arrossegava molèsties lumbars i als isquiotibials, però fins que no va parar del tot els serveis mèdics no van poder detectar quin era el problema real de l’aler. Amb la part posterior de l’esquena afectada per lumbàlgia, l’aler quedaria aturat en l’últim tram de la pretemporada i encara no ha pogut debutar a la Lliga Endesa.

   

  Fa uns dies, Nogués seria sotmès a una infiltració, tractament que ha millorat el seu estat físic. “Aquesta és la primera setmana que puc gaudir d’una mica més d’activitat. El dolor per fi ha desaparegut. Ara l’únic que puc fer és treballar al gimnàs i esperar que el dolor a la part baixa de l’esquena no torni a aparèixer”, comentava l’exterior.

   

  “He d’enfortir tota la zona afectada per evitar que es torni a reproduir la lesió. Gairebé fa dos mesos que estic aturat, però no tinc cap por. Treballaré per posar-me al nivell de l’equip”, afegia el jugador del Divina Seguros.

   

  José Nogués veu més a prop la seva reaparició, però evita parlar de terminis. Anirà pas a pas i sense precipitar-se, ja que l’excés de càrrega de treball fet a l’estiu l’ha perjudicat.

   

  “Durant l’estiu vaig intentar fer feina per guanyar massa muscular i començar al primer equip de la Penya amb bon peu. El desgast acumulat la temporada passada amb el Prat i amb totes les sessions d’entrenament em va carregar molt l’esquena i el fet de no descansar em va produir la lesió”, reconeixia.

   

  Sobre l’equip, Nogués celebra el pas endavant fet en les darreres jornades. “En les últimes jornades s’està jugant bé, sobretot interioritzant els conceptes que demana en Diego. Hem fet un salt qualitatiu”, valorava el jove verd-i-negre.