Norel: “Ens tornem a veure a la Copa”

  0
  JOV-ZZA (7).JPG

  25/01/2015 – El pivot del CAI, format al FIATC Joventut, espera poder tornar a creuar-se amb la Penya a Gran Canaria.

   

  Encara que jugui a l’equip rival, Henk Norel és un d’aquells jugadors amb qui mai et pots enfadar. L’holandès ha tancat el partit d’avui contra el FIATC Joventut amb 10 punts, 4 rebots i 14 de valoració en 17 minuts a pista, però no ha pogut evitar la derrota del CAI (73-67).

   

  “Crec que nosaltres no hem jugat al nostre millor nivell”, lamentava Norel un cop finalitzat el duel. “Ens faltava Pedro Llompart. Hem jugat moltes situacions massa ràpid, sense escollir la millor opció”, afegia l’interior holandès just abans d’agafar el camí de tornada cap a Saragossa.

   

  Seguint amb la seva valoració del partit, Henk Norel qualificava el resultat com “una pena”, ja que pensava que el CAI “ha pogut guanyar”. “Felicito al FIATC Joventut. Estan fent una temporada increïble i espero que ens tornem a veure a les semifinals de Copa”, apuntava el pivot, sempre agraït als anys que la Penya va dedicar-li per fer-lo debutar a l’ACB.

   

  Segons ha explicat Norel, la plantilla del CAI “no pensa en la Copa, només en el pròxim partit”. “Tenim un calendari molt dur. Aquesta setmana venim d’un viatge de 18 hores a Rússia”, exposava el jugador del conjunt aragonès.

   

  “El pròxim dimecres tornem a jugar i encara hem d’anar a Roma. Crec que anirem millorant. Dimecres tenim una nova oportunitat a l’Eurocup”, sentenciava Norel abans d’acomiadar-se de tothom i marxar cap a Saragossa.