Nou cruel ‘Deja Vu’ del Badalona al temps afegit (3-3)

0
    41
    Flash BDN

El CF Badalona va tornar a viure un cruel desenllaç a l’Estadi al partit contra el RCD Espanyol B (3-3). Els escapulats dominaven el marcador fins al tram final, però dos punts van tornar a esvair-se al temps afegit, quan la victòria era badalonina per 3 gols a 1 al minut 54.

Tot i això, el conjunt de Javi Moreno va començar el duel contra el filial perico a remolc i amb la lesió de Pol Ballesteros al tram inicial. L’Espanyol B es va avançar amb un gol de penal al primer temps, però el Badalona va reaccionar pocs minuts després.

Sana va anivellar el marcador amb un gran cop de cap per empatar el partit abans del descans. Bons minuts d’un Badalona que va anar de menys a més i buscant el segon gol del partit.

A la represa, Toledo va capgirar el marcador amb un gran gol en la primera pilota que tocava, i Toni Larrosa, uns minuts més tard, feia el el 3-1 amb una gran jugada individual.

El partit i la victòria semblava sentenciada, però ni de bon tros va ser així. L’Espanyol B va escurçar diferències amb nou penal i va glaçar l’Estadi al temps afegit, amb una de les arribades d’un equip completament bolcat a la segona part.

Cop molt dur d’un Badalona que torna a viure el mateix desenllaç que fa dues setmanes davant l’Ebro. Quatre punts que no es sumen i que mantenen els escapulats a la part baixa de la taula, a un punt del descens.