Nou doblet de set de la Colla Micaco a una setmana de la seva diada

  0
  castellers cornella.jpg

  03/11/2015 – La colla va portar a plaça els dos castells de 7 bàsics, acompanyats del 5de6 i el Pilar de 5, una actuació que ja comença a ser una clàssica pels badalonins.

  Els Castellers de Badalona han tingut aquest dissabte la darrera actuació abans de la seva diada, que tenen marcada en vermell per portar el seu primer 4de8. Ha estat a Cornellà de Llobregat, on han participat a les vigílies de la 25a diada de la colla local.

   

  La colla va portar a plaça els dos castells de 7 bàsics, acompanyats del 5de6 i el Pilar de 5, una actuació que ja comença a ser una clàssica pels badalonins. Els micacos van obrir la seva actuació amb el 4de7, que de nou presentava l'alineació de segons, quarts i quints del 4de8. El 3de7 va ser el segon castell triat pels de Badalona. Una mica desquadrat, el castell però no va ser cap secret per la colla, que el va saber treballar per anotar-se'l com a descarregat.

   

  La tercera ronda va veure un nou 5de6, amb l'alineació de terços i quarts del 5de7, a excepció d'un dels segons. Per tancar l'actuació, els de la camisa micaco van portar a plaça un nou pilar de 5 en el que van tornar a fer estrenes i que van poder descarregar sense complicacions.

   

  Recta final cap al 4de8

   

  Els micacos encaren la setmana decisiva en el seu objectiu de portar a plaça el primer 4de8 del seu historial per la seva diada, el 8 de novembre a la plaça de la Vila. Aquest dimarts faran un assaig de retrobament en el que criden a participar a tots els antics castellers de la colla, mentre que dijous faran un assaig de 20 a 22.30h en el que han convidat a assistir-hi a castellers de la resta de colles. Divendres será l’assaig final obert a tothom.