Nou futur per l’antiga fàbrica CACI: es convertirà en la Ciutat de la Música de Badalona

  0
  353

  Ni la UPC, ni Museu del Còmicni UPC, la CACI serà la Ciutat de la Música de Badalona, on s’ubicarà la seu del Conservatori i l’Escola de Música Moderna de Badalona. El govern municipal ha donat a conèixer aquest divendres quin serà el futur de l’antiga fàbrica.

  A partir de l’any 2026, serà un gran complex cultural de més de 5.000 metres quadrats i cinc plantes que albergarà la seu permanent del Conservatori Professional de Música de Badalona i de l’Escola de Música Moderna de Badalona. Les obres de reforma tindran un cost inicial de 8 milions d’euros.

  L’alcalde Albiol ha assenyalat que el projecte per a la CACI suposarà dignificar la situació del Conservatori de Badalona i l’Escola de Música Moderna, que actualment ocupen un edifici “que es troba en unes condicions que no són adequades”. De fet, ha explicat que en l’espai actual d’aquests dos centres també s’hi hauran de fer obres de millora, entretant no estigui finalitzat el nou projecte a la CACI.

  Amb aquesta actuació es podrà augmentar considerablement el nombre d’alumnes (actualment al voltant de 800 entre ambdues entitats) i assegurar que poden desenvolupar les seves capacitats en les millors condicions possibles.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí