Nova App de L’Hospital Germans Trias per millorar l’experiencia de l’usurari

  0

  L’Hospital Germans Trias ha posat en marxa una nova aplicació mòbil per millorar l’experiència dels usuaris al centre. Com a principal novetat, aquesta nova app compta amb una funció d’admissió de pacients des del mòbil i un sistema de navegació guiada per l’edifici.

  Fins ara, l’Hospital Germans Trias comptava amb una aplicació que permetia seguir de manera remota la intervenció d’un familiar, consultar el temps d’espera a Urgències o l’actualitat del centre. La nova app afegeix a aquestes funcionalitats la possibilitat de què els ciutadans puguin confirmar la seva arribada a l’Hospital, sense la necessitat de passar la Targeta Sanitaria Individual pels lectors dels vestíbuls. Ho podran fer introduint manualment el seu CIP o escanejant-lo amb la càmera del mòbil. Es tracta d’una iniciativa per promoure la notificació d’arribada al centre sense contacte, en un context en què aquesta prestació és d’especial rellevància.

  La nova app compta també amb un sistema de geolocalització mitjançant la tecnologia bluetooth que indica a temps real en quin punt de l’edifici es troba el ciutadà i quina ruta seguir per arribar al seu destí. Així, un cop fet el check in, la ciutadania tindrà l’opció de què l’app els guiï fins a la sala d’espera corresponent.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí