Nova jornada pels equips badalonins

  0
  grama_bdn.jpg

  27/11/2013 – Es presenta un nou cap de setmana díficil pels 4 equips comarcals.

  Es presenta un nou cap de setmana difícil pels 4 equips comarcals.

  A la primera catalana la Unificació Llefià visita el camp del segon classificat de la classificació: El C.F Vilassar de Dalt. Els del Maresme han signat un inici de campanya extraordinari i actualment són un dels equips més en forma de la lliga. D'altra banda, el Llefià ocupa la tercera plaça de la classificació i vol continuar amb la bona dinàmica que porta ja fa unes setmanes enrere. Actualment és un dels partits més emocionants que podem trobar a la 1ra catalana.

  El partit es disputarà el diumenge a les 12:00 al municipal de Vilassar de Dalt.

  A la segona catalana, el Lloreda C.F també juga a domicili; S'enfronta al Cirera C.D, el 4rt classificat. Un partit molt complicat pels de Badalona, ja que encara que ocupin la 7na posició del grup i portin una dinàmica força positiva, anar al camp del Cirera C.D sempre és un desplaçament molt incòmode.

  El partit es disputarà el Diumenge a un quart d'una al municipal del Cirera

  Per últim, a la tercera catalana els nostres tenen dos compromisos importants: El Bufalà, que roman a la tercera plaça de la classificació,rep la visita de l'Alella, un rival de mitja taula. El partit es presenta com una bona oportunitat per afiançar-se a les posicions capdavanteres i obrir una petita escletxa amb els seus perseguidors. El partit es jugarà el Diumenge a les 17:30 al municipal de Bufalà.

  A l'altre extrem de la classificació es troba la U.D. Àguila; L'equip badaloní encara no coneix la victòria i intentarà sumar la primera aquest diumenge a les 12:00 contra el Pineda de Mar, un equip de la zona mitja-baixa de la classificació