Nova remuntada i lideratge blau (2-1)

0
    30

El Club Esportiu Seagull va haver de tornar a aixecar un marcador negatiu per sumar els tres punts, tal com va ocórrer fa una setmana a Lezama davant l’Athletic B. En aquesta ocasió, el conjunt d’Ana Junyent va sumar la victòria davant la UD Collerense (2-1). Les ‘gavines’ no van imprimir la seva millor versió però  van oferir millor imatge davant un rival sense joc.

Les badalonines van dominar el primer temps amb el control de la pilota però sense generar prou accions de perill. De fet, Irina Uribe i Pilar Garrote van tenir la primera i única acció ofensiva, però el travesser va evitar la primera diana badalonina. El Collerense només va tenir una acció entre els tres pals però el seu gol el va anul·lar la col·legiada, a causa d’una falta anterior a la portera badalonina Aída.

Al segon temps, gerro d’aigua freda al minut 55. Jugada per banda esquerra i diana de Gabriela Gutiérrez al primer pal. A partir d’aquesta acció, el Collerense va començar a endarrerir les línies i el Seagull va tenir dificultats per trobar espais.

Però una jugada d’estratègia a l’interior de l’àrea executada per Irina Uribe va igualar el matx al minut 74. Empat que va despertar els 150 aficionats presents a l’Estadi Municipal de Badalona. El Seagull va mantenir aquest olfacte golejador i va seguir lluitant de valent en un partit molt intens.

I quan semblava que el marcador ja no es mouria més, una pilota penjada de María Requena des de banda esquerra va acabar en gol en pròpia porta de Laura Girol, sense poder atrapar l’esfèric.

Victòria, tres punts i lideratge d’un Seagull que visitarà el FC Barcelona B diumenge vinent (12h) defensant la primera posició.