Obert el període d’inscripció per participar a la Cursa del Dimoni

  0
  60

  La Cursa del Dimoni, que es farà dissabte 18 de juny, té un circuit mini, un circuit mitjà, un circuit gran i un circuit inclusiu per a persones amb dificultats de mobilitat

  Avui està obert el període d’inscripció per participar en la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda també com a Cursa del Dimoni. Aquesta prova es farà el dissabte 18 de juny. 

  Recordem que la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona – La Cursa del Dimoni! ha previst aquests circuits per afavorir la participació de tothom:  

  – La cursa mini, d’1,7 km, per a nens i nenes fins a 10 anys, amb sortida a les 19 hores.  

  – La cursa inclusiva, de 30-50-100 metres, pensada per a persones amb diversitat funcional o amb capacitats reduïdes, tant físiques com psíquiques, amb sortida a les 19 hores. 

  – La cursa gran, de 10 km, per a majors de 15 anys, amb sortida a les 20 hores. 

  – La cursa mitjana, de 5 km, destinada al jovent d’11 a 14 anys i adults, amb sortida a les 20 hores.  

  El preu de les inscripcions per als circuits mini, mitjà i inclusiu és de 2 euros. Per al circuit gran, la inscripció té un cost de 5 euros. Les inscripcions es poden fer a través de la web municipal o a www.xipgroc.cat.  

  Les inscripcions es tancaran en línia, el dijous 16 de juny a mitjanit o abans si s’exhaureixen els dorsals.

  La recollida dels dorsals i xip es farà el divendres 17, de 17 a 20 h i dissabte 18 de juny, de 10 a 18 hores, a l’Escola del Mar – Centre d’Estudis Marins de Badalona (passeig de la Rambla, 37). Excepcionalment, es podran recollir el mateix dia de l’esdeveniment, una hora abans de l’inici de la cursa a la qual s’ha inscrit, a la secretaria de la cursa. Cal presentar el resguard amb el número d’inscripció. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí