Oberta la convocatòria per 21 places vacants a la Guàrdia Urbana

  0
  84

  El termini finalitza el 28 de juliol i es reserven 8 places per a dones 

  A partir de demà dissabte 9 de juliol s’obre la convocatòria per a la provisió de 21 places vacants d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona. El termini per a l’admissió dels candidats i les candidates finalitzarà el pròxim 28 de juliol. D’aquestes 21 noves places, hi ha reserva de 8 per a dones. 

  La presentació d’instàncies s’han de fer telemàticament a través del web municipal, Seu Electrònica, mitjançant l’opció “Accés procés selectiu”. Es pot fer el seguiment del procés de selecció a l’enllaç següent: https://bit.ly/3uxBsTY   

  L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que “l’obertura d’aquesta convocatòria perquè Badalona disposi aviat de 21 nous agents a la plantilla de la Guàrdia Urbana és una demostració de la voluntat d’aquest Govern municipal de revertir la situació de manca d’efectius de la policia local”. “Volem”, ha afegit l’alcalde, “comptar amb més agents que, des de la proximitat amb la ciutadania, facin de Badalona una ciutat més segura. A més, apostem clarament per la incorporació de més dones per avançar cap a una equitat al cos de la Guàrdia Urbana que ajudi a atendre millor les necessitats de la societat actual”. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí